Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ηλεκτρονική πλατφόρμα Express DigiBooks

 

Αγαπητοί γονείς – μαθητές.

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ψηφιακή πλατφόρμα Express Digibooks που θα υποστηρίζει το μάθημα μας εξ αποστάσεως, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Μέσα από την ασφαλή διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα οι μαθητές μας μπορούν από το σπίτι τους κάνουν παιχνιδοποιημένες ασκήσεις, να μαζεύουν πόντους, να φτιάχνουν το Avatar τους (διαδικτυακός εαυτός) και να βοηθάνε την ομάδα τους να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία!

Η εφαρμογή αυτή επιβλέπεται από εμάς και είναι απόλυτα ασφαλής. Δεν υπάρχει πρόσβαση από τρίτους και οι μαθητές δεν δύναται να επικοινωνούν με κανέναν μη εξουσιοδοτημένο χρήστη. Έτσι οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή μόνο για τους σκοπούς του μαθήματος.

Μέσα από την εφαρμογή θα αναθέτουμε στους μαθητές μας συγκεκριμένες αποστολές (ασκήσεις), οι οποίες θα καθορίζονται από εμάς με βάση την ύλη του βιβλίου τους. Οι μαθητές θα λύνουν τις ασκήσεις με σκοπό να μαζέψουν πόντους και να συλλέξουν βραβεία, τα οποία θα μπορέσουν να εξαργυρώσουν με παιχνίδια και άλλες δράσεις. Ο χρόνος για τις ασκήσεις, αλλά και για το παιχνίδι, θα είναι προκαθορισμένος. Επίσης θα μπορούμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα της προόδου των ασκήσεων.

Οι ασκήσεις στην ουσία αποτελούν μέρος των βιβλίων Activity Book – Pupil's ή Workbook - Student's. Σε περίπτωση επανάληψης, μπορούν οι μαθητές να κάνουν κάποιες ασκήσεις για να εμπεδώσουν καλύτερα το λεξιλόγιο ή την γραμματική. Σε περίπτωση που κάνουμε κάτι παρακάτω μπορούμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα των ασκήσεων και στη συνέχεια να μεταφέρουμε τις απαντήσεις στο βιβλίο μόλις επιστρέψουμε στο φροντιστήριο. 

Προσοχή: To username με μικρά γράμματα και το password το πρώτο γράμμα κεφαλαίο!!!

1. Οδηγός χρήσης για υπολογιστή μέσω ιστοσελίδας

2. Οδηγός χρήσης απο κινητό  Νέο!!!

3. Οδηγός εγκατάστασης και χρήσης απο κινητό ή tablet μέσω εφαρμογής

4. Οδηγός ασκήσεων

5. Οδηγός Avatar και Gaming

Εκπαιδευτικά Videos

1. Είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και ασκήσεις


 

2. Είσοδος και χρήση απο κινητό και tablet μέσα από την εφαρμογή
Νέο!!!


 

3. Είσοδος και χρήση απο κινητό και tablet μέσα από το Internet
Νέο!!!


 

4. Επιπλέον παραδείγματα ασκήσεων


 

5. Δημιουργία Avatar


6. Παιχνίδια και αποστολές
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου