Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Κανόνες Λειτουργία τηλεμαθημάτων

 

Βασικές οδηγίες - κανόνες κατά την διάρκεια της βιντεοκλήσης.

1. Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται σε έναν ήσυχο χώρο, κατά προτίμηση μόνοι τους.

2. Επιπλέον συσκευές πρέπει να απενεργοποιούνται (π.χ. τηλεόραση), ώστε να μην εμφανίζεται το πρόβλημα του μικροφωνισμού. Κυρίως δεν χρησιμοποιούμε εξωτερικά ηχεία και ξεχωριστό μικρόφωνο. Μια καλή λύση είναι τα Hands Free ακουστικά ή τα ακουστικά με μικρόφωνο. Έαν κάποιος μικροφωνίζει θα πρέπει να έχει κλειστό το μικρόφωνο του.

3. Δεν θα μπορούμε να συμμετέχουμε στα μαθήματα, εάν η κάμερα μας δεν λειτουργεί. Θα πρέπει να γίνεται δοκιμή πριν το μάθημα, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα πριν ξεκινήσουμε.

4. Το απαραίτητο υλικό για τα προφορικά (Book, σημειώσεις κτλ.) το έχουμε μπροστά μας και δεν το ψάχνουμε την ώρα του μαθήματος.

5. Την ώρα της βιντεοκλήσης οι μαθητές  ακούν τους συμμαθητές τους, για να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και διάλογο όταν τους ζητηθεί.

6. Παρακαλούνται οι μαθητές να είναι  συνεπής στην ώρα, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Από την πλευρά μας θα υπάρχουν σχετικές υπενθυμίσεις μέσω Viber.

7. Απαγορεύεται η ηχογράφηση, η μαγνητοσκόπηση και η αναπαραγωγή ή διακίνηση υλικού του μαθήματος.
 
Με την έναρξη των μαθημάτων ο μαθητής αποδέχεται τον κανονισμό αυτό και οφείλει να τον τηρεί. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε τα μαθήματα λόγω μη τήρησης των όρων του κανονισμού αυτού από τους μαθητές. Εάν δεν συμφωνείτε με τα παραπάνω, μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου