Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Τηλεκπαίδευση μέσω Webex



Αγαπητοί γονείς – μαθητές.
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, το φροντιστήριο προχωρά στην δημιουργία υποδομών τηλεκπαίδευσης. Δημιουργούμε τάξεις ψηφιακής πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (εφαρμογή Webex) που θα μας επιτρέπει να παραδώσουμε μαθήματα online, σε πραγματικό χρόνο. 

Η εφαρμογή Webex είναι για τους μαθητές μας δωρεάν και η είσοδος δεν προϋποθέτει την δημιουργία λογαριασμού. Επιλέξαμε αυτήν την εφαρμογή, επειδή είναι ίδια με την εφαρμογή που χρησιμοποιεί το σχολείο, με αποτέλεσμα πιθανότατα να την έχουν οι περισσότεροι μαθητές. 


Θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή, στο tablet ή στο κινητό και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ψηφιακής τάξης που θα σας αποστείλουμε. Την πρώτη φορά θα πρέπει να συμπληρώσετε στην εφαρμογή το ονοματεπώνυμο του μαθητή και ένα email

Εμείς θα σας στείλουμε μέσω Viber το link για την ψηφιακή τάξη, με βάση το οποίο θα ξεκινήσετε την διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας της εφαρμογής. Όποιος επιθυμεί να λάβει το link μέσω email, μπορεί να μας κοινοποιήσει με ένα μήνυμα το email (μια διαδικασία που βολεύει κυρίως αυτούς που θέλουν να μπουν από διαφορετική σύσκευή, π.χ. υπολογιστή). 

1. Οδηγίες εγκατάστασης: Ο οδηγός επεξηγεί βήμα-βήμα τα τεχνικά στοιχεία που πρέπει ο μαθητής να εφαρμόσει για τη σύνδεση του στην ψηφιακή τάξη. Από τον καθηγητή Πληροφορικής Νίκο Καλύβα. Λήψη οδηγιών


2. Βίντεο - οδηγός εγκατάστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου