Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

CLIL - Readers


Τα βιβλία CLIL - Readers
 

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το αγγλικό βιβλίο γενικών γνώσεων για τους μαθητές από το φροντιστήριο μας. Το βιβλίο αυτό θα δώσει την δυνατότητα στους μαθητές μας να διαβάσουν και να κάνουν ασκήσεις στα αγγλικά γύρω από ένα ενδιαφέρον θέμα. Το βιβλίο αυτό πλαισιώνεται από video και παιχνίδια, μέσω μιας εφαρμογής που μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν από το internet σε υπολογιστή, κινητό και tablet. Σε γενικές γραμμές η εγκατάσταση θέλει λίγη δουλειά, για αυτό σας στέλνουμε τις εξής οδηγίες.

Μένουμε Σπίτι



Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις σχετικές Υπουργικές αποφάσεις, έχουμε αναστείλει από 11 Μαρτίου 2020 τη διεξαγωγή μαθημάτων μας. Αναμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και Υπουργεία. Συνεπώς κατόπιν εφαρμογής του μέτρου #ΜένουμεΣπίτι, τηρούμε το αίσθημα ατομικής ευθύνης και κρατάμε επαφή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους μαθητές μας από το σπίτι. Το ιστολόγιο αυτό φιλοδοξεί να συνεισφέρει σε αυτό, συγκεντρώνοντας όλες τις ανακοινώσεις μας και τις σχετικές οδηγίες για την ενασχόληση των μαθητών μας με την ξένη γλώσσα. 



Σας ενημερώνουμε και πάλι, ότι όσες ώρες χαθούν θα αναπληρωθούν, μόλις έχουμε την επίσημη άδεια επανεκκίνησης των μαθημάτων μας, κατόπιν συνεννόησης ή θα δοθεί παράταση στο σχολικό έτος. Με τη συνέπεια που μας διακρίνει χρόνια τώρα, θα βεβαιωθούμε ότι όλα τα αναγκαία (και ακόμη περισσότερα) μαθήματα θα έχουν γίνει πριν τις επίσημες εξετάσεις και τη σωστή ολοκλήρωση κάθε τάξης.


Έναρξη


Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Lingualine Schools. 

Η ιστοσελίδα αυτή παρέχει πληροφορίες για ζητήματα που αφορούν στα μαθήματα των ξένων γλωσσών. 

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Lingualine Schools” δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Όραμά μας η βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ποιοτικής διδασκαλίας, χρήσης νέων τεχνολογιών, δημιουργικότητας και πολυετούς εμπειρίας.

Τα Lingualine Schools είναι ιδανικό μέρος για μάθηση χάρη στη συνεργασία που προωθούν ανάμεσα στους σπουδαστές του, αλλά και χάρη στο ευχάριστο και οργανωμένο περιβάλλον τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους, στις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνουν και στη μεθοδικότητα των έμπειρων καθηγητών τους. Οι στόχοι των μαθητών γίνονται και δικοί μας στόχοι. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα και σύστημα, θέτουμε τα θεμέλια και τις βάσεις ώστε οι μαθητές μας να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στη γλώσσα της επιλογής τους.

Η προσωπική προσπάθεια του μαθητή σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την εμπειρία των καθηγητών αποτελούν τα βασικά στοιχεία που συμβάλουν στο να καταφέρει ο μαθητής να έχει μία σταθερά επιτυχημένη πορεία. Εκτός από την απόκτηση πιστοποιήσεων και πτυχίων, σημαντικό είναι να μπορούν οι μαθητές να νιώθουν αυτοπεποίθηση και να χειρίζονται τη γλώσσα με ευκολία και άνεση.